REDAKTIONEN

Mads Christoffersen

Mads Christoffersen (f. 1947) er magister i kultursociologi og var som ung aktiv i 68 bevægelsen. Han har arbejdet på DTU i flere omgange, senest i 10 år som leder af Executive MBA-programmet, MMT. Tidligere visiting professor med ansvar for et toplederprogram for Telekom Malaysia ved Strathclydes Universitys Business School. Han var i perioden 1993 til 2002 chef for flere udviklingsafdelinger i TDC. Mads Christoffersen har tidligere udgivet bogen Mænd der mister. Otte personlige historier om at miste sin kæreste til kræft. Læs mere på her. Han har også taget initiativet til projektet: Arbejdet forstået Baglæs – Arbejdets mening

Eva-Marie Møller

Eva-Marie Møller (f.1951) er uddannet journalist og skuespiller.
Hun har arbejdet på fire danske medier:  Information, Det Fri Aktuelt, TV2 Nyhederne og Danmarks Radio, sidste sted både som tilrettelægger på DR2 og studievært på P1 debat. Hun er forsat tilknyttet DR på morgenprogrammet P1 Morgen. 
Samtidig har Eva-Marie Møllers engagement og lyst til fortælle historier bragt hende på reportagerejser i Afrika, Latinamerika og Sydøstasien. Hun har på radio og TV berettet om studenteroprør, militærkup, undertrykkelse, klimaflygtninge, demonstrationer og velfærdsproblemer i ulandene. 
I hendes unge år havde hun tillidshverv i Kulturministeriet, samtidig med at hun var en aktiv rødstrømpe og redaktionsmedlem af bladet ”Kvinder.”
Eva-Marie Møller er i dag klummeskriver, og magasinredaktør på bladene Gejst og B for Brønshøj. Hun er tilmed formand for bestyrelsen på Det Lille Teater og Marionetteatret og anmelder børneteater i ”Folkeskolen.”
Bøger: ”Kina Korte Forår” om studenteroprøret på Den Himmelske Freds Plads (1989)
Pjecer: Børn og Teater (1980 ) Med Liv og Lyst (2016)

 

Bo Gabriel Karlsen

Bo Gabriel Karlsen (f. 1955) er uddannet journalist. Fra 1987 til 2001 arbejdede han på Det fri Aktuelt/Aktuelt på redaktionens indre linjer, heraf fem år som billedchef. Fra 2001 til 2016 skrev og redigerede han på specialmagasinet Gør Det Selv. Har bidraget til en række bøger, blandt andre Pressens linjevogtere, Kinas korte forår og Arne Karlsen – Arkitekt og skribent. Ved siden af de faste opgaver har Bo Karlsen gennem årene skrevet artikler om alt fra mørtelblandinger og thailandsk ligbrænding til italienske skisportssteder og superstrenge og ledet efteruddannelseskurser for billedredaktører og fotografer både i Danmark og i udlandet. Ud over journalistik og bøger har Bo Karlsen blandt andet været køkkenchef, sejlet som dæksdreng, nydt en række vintre som skiguide og rejseleder og opbygget en håndværksvirksomhed, som han siden 2016 har haft sin væsentligste indtægt gennem.

Ivan Micic

Ivan Micic (f.1973) oprindeligt fra Jugoslavien, senere Serbien, men har også boet i Kroatien, inden han i 2009 flyttede til Danmark. Han er uddannet som og har gennem mere end 25 år arbejdet som grafisk og webdesigner. I Danmark har han især specialiseret sig i bogomslag, som han har designet for bl.a. Gyldendal og Basilisk, men han har også lavet en lang række websites, illustrationer og andet. Et udvalg af hans arbejde kan ses på tengoats.dk 

Kommende udgivelser

Hævnen fra Hanoi

Thomas Bo Pedersen

Det ukendte Sydfrankrig

Mads Christoffersen & Eva-Marie Møller

info@mondogrande.dk 

Mads Christoffersen
mchr@mondogrande.dk
+4540295167

Livjægergade 44, 5. th.
2100 Copenhagen Ø
Denmark