REDAKTIONEN

Mads Christoffersen

Mads Christoffersen (f. 1947) er magister i kultursociologi og var som ung aktiv i 68 bevægelsen. Han har arbejdet på DTU i flere omgange, senest i 10 år som leder af Executive MBA-programmet, MMT. Tidligere visiting professor med ansvar for et toplederprogram for Telekom Malaysia ved Strathclydes Universitys Business School. Han var i perioden 1993 til 2002 chef for flere udviklingsafdelinger i TDC. Mads Christoffersen har tidligere udgivet bogen Mænd der mister. Otte personlige historier om at miste sin kæreste til kræft. Læs mere på her. Han har også taget initiativet til projektet: Arbejdet forstået Baglæs – Arbejdets mening

Eva-Marie Møller

Eva-Marie Møller (f.1951) er uddannet journalist og skuespiller.
Hun har arbejdet på fire danske medier:  Information, Det Fri Aktuelt, TV2 Nyhederne og Danmarks Radio, sidste sted både som tilrettelægger på DR2 og studievært på P1 debat. Hun er forsat tilknyttet DR på morgenprogrammet P1 Morgen. 
Samtidig har Eva-Marie Møllers engagement og lyst til fortælle historier bragt hende på reportagerejser i Afrika, Latinamerika og Sydøstasien. Hun har på radio og TV berettet om studenteroprør, militærkup, undertrykkelse, klimaflygtninge, demonstrationer og velfærdsproblemer i ulandene. 
I hendes unge år havde hun tillidshverv i Kulturministeriet, samtidig med at hun var en aktiv rødstrømpe og redaktionsmedlem af bladet ”Kvinder.”
Eva-Marie Møller er i dag klummeskriver, og magasinredaktør på bladene Gejst og B for Brønshøj. Hun er tilmed formand for bestyrelsen på Det Lille Teater og Marionetteatret og anmelder børneteater i ”Folkeskolen.”
Bøger: ”Kina Korte Forår” om studenteroprøret på Den Himmelske Freds Plads (1989)
Pjecer: Børn og Teater (1980 ) Med Liv og Lyst (2016)

 

Bo Gabriel Karlsen

Bo Gabriel Karlsen (f. 1955) er uddannet journalist. Fra 1987 til 2001 arbejdede han på Det fri Aktuelt/Aktuelt på redaktionens indre linjer, heraf fem år som billedchef. Fra 2001 til 2016 skrev og redigerede han på specialmagasinet Gør Det Selv. Har bidraget til en række bøger, blandt andre Pressens linjevogtere, Kinas korte forår og Arne Karlsen – Arkitekt og skribent. Ved siden af de faste opgaver har Bo Karlsen gennem årene skrevet artikler om alt fra mørtelblandinger og thailandsk ligbrænding til italienske skisportssteder og superstrenge og ledet efteruddannelseskurser for billedredaktører og fotografer både i Danmark og i udlandet. Ud over journalistik og bøger har Bo Karlsen blandt andet været køkkenchef, sejlet som dæksdreng, nydt en række vintre som skiguide og rejseleder og opbygget en håndværksvirksomhed, som han siden 2016 har haft sin væsentligste indtægt gennem.

Jens Jørgen Madsen

Jens Jørgen Madsen (f. 1967) har læst journalistik og spansk filologi på Universidad de Salamanca. Han har siden studeret digital markedsføring & kommunikationsstrategi samt ledelse ved The Poynter Leadership Academy. Jens Jørgen Madsen driver i dag JJ Communications og har før det bl.a. været pressechef for Radikale Venstre samt Senior Tech Advisor for Danmarks Tech Ambassadør i Silicon Valley, hvor han var med til at arrangere en stribe minister- og delegationsbesøg. Derudover har han været journalist og digital redaktør på tænketanken Mandag Morgen, Berlingske, Journalisten.dk og Det Fri Aktuelt. Jens Jørgen Madsen har været benyttet som moderater på Folkemødet på Bornholm og er forfatter til bogen ”Vind Fremtiden” udgivet til Dansk Industris årsmøde + medforfatter til bøgerne »Drømme om Denmark« samt: »New York Photographed«. Igennem karrieren har han især beskæftiget sig med de samfundsmæssige konsekvenser ved ny teknologi, AI og digitalisering samt krydsfeltet mellem kultur, trends og politik. Han har boet og arbejdet i syv lande.

Peter Schmalz

Peter Schmalz (f. 1955) er uddannet cand.merc. fra Aarhus BSS (det tidligere Handelshøjskolen i Århus). Han har arbejdet med markedsanalyse og markedsføring i praksis og har bl.a. været marketingchef hos Nestlé Danmark. Peter har desuden været ansat på Niels Brock (det nuværende Cphbusiness), hvor han var underviser som adjunkt og lektor og samtidig også studiekoordinator for flere akademiuddannelser. Peter skiftede derefter til forlagsbranchen, hvor han i næsten 13 år var forlagsredaktør for Trojka, som er en del af Gads Forlag. Samtidig har Peter været medforfatter til flere lærebøger om marketing og afsætning til HHX og international markedsføring til erhvervsakademiuddannelser. Peter har i dag sin egen forlagsvirksomhed SCHMALZ PUBLISHING, hvor han rådgiver forfattere og hjælper dem til at selvudgive egne bøger på print og digitalt.

Ivan Micic

Ivan Micic (f.1973) oprindeligt fra Jugoslavien, senere Serbien, men har også boet i Kroatien, inden han i 2009 flyttede til Danmark. Han er uddannet som og har gennem mere end 25 år arbejdet som grafisk og webdesigner. I Danmark har han især specialiseret sig i bogomslag, som han har designet for bl.a. Gyldendal og Basilisk, men han har også lavet en lang række websites, illustrationer og andet. Et udvalg af hans arbejde kan ses på tengoats.dk 

Udgivelser

Hævnen fra Hanoi

Thomas Bo Pedersen

Flygtningeskæbner

Mads Christoffersen & Eva-Marie Møller

OPRØR I MYANMAR

Oprør i Myanmar

Eva-Marie Møller

De gule veste har ordet

Mads Christoffersen